Prvi pretraživač za torte i kolače

Mnoštvo slastičarnica 

Dostava ili preuzimanje

 

Ovim uvjetima definira se postupak naručivanja, plaćanja, isporuke, povrata i reklamacija proizvoda, zaštita autorskih prava te opće odredbe poslovanja prilikom kupovine proizvoda/usluga koji su ponuđeni u ovoj Internet trgovini. WWW.KOLACI.HR može se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema sljedećim uvjetima i pravilima.

Prodavatelj je  SINKROSFERA, a kupac je posjetitelj ovih stranica koji popuni elektronsku narudžbu te izvrši plaćanje putem debitne/kreditne kartice ili pouzećem. 

 

POSTUPAK NARUČIVANJA

Kupac obavlja narudžbu proizvoda  putem elektronskog obrasca narudžbe.

Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu.

Sve cijene izražene su u hrvatskim kunama (kn), s uključenim PDV-om.

Kupac dodatno ima mogućnost informativnog prikaza cijena u drugim valutama (eurima).

Roba se naručuje elektronskim oblikom spremanjem istog u košaricu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere te potvrdi način plaćanja.

 

POSTUPAK PLAĆANJA

Naručeni proizvodi ili usluge plaćaju se online jednom od debitnih/kreditnih kartica: MasterCard®, Maestro® ili Visa. Osim online plaćanjem narudžbu je moguće platiti pouzećem.

 

UVJETI DOSTAVE

Prodavatelj se obvezuje poslati pošiljku kupcu onoga trenutka kada zaprimi potvrdu kojom se odobrava online transakcija. 

Ukoliko su proizvodi odmah na raspolaganju isporuka će biti izvršena isti radni dan po primitku narudžbe. 

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.

Ukoliko roba nije na raspolaganju, Prodavatelj će kupca obavijestiti (pismenim putem ili telefonski) o mogućem roku isporuke. Kupac tada može prihvatiti novi rok isporuke ili otkazati narudžbu.  

Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Prodavatelj se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave.

Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Dostavljač može (ali i ne mora) vas kontaktirati prije dostave. Ako vam je potrebno da vas dostavljač kontaktira, molim vas da nam to posebno navedete. 

 

UVJETI REKLAMACIJA I POVRATA 

Prodavatelj se obvezuje isporučiti naručene proizvode istovjetne opisu proizvoda navedenom na WWW.KOLACI.HR.  Slika proizvoda u Internet trgovini ne mora u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda te kupac ne može reklamirati ovaj segment (npr. nijanse boje i sl.) .

U slučaju tehničke neispravnosti proizvoda, kupac je dužan predati reklamaciju u roku od 4  radna dana te poštom vratiti tehnički neispravan proizvod.

WWW.KOLACI.HR se obavezuje zaprimljenu reklamaciju riješiti u roku od 40 radnih dana. 

U slučaju izvršenja povrata WWW.KOLACI.HR se obavezuje isti isplatiti kupcu u roku od 14 radnih dana. Povrat uključuje i troškove dostave (osim u slučajevima kada kupac odabere posebnu dostavu).

 

NADLEŽNOST SUDA

Ukoliko kupac nije zadovoljan rješenjem reklamacijskog postupka od strane  WWW.KOLACI.HR, ima pravo na sudsku arbitražu. Za takav slučaj ugovara se nadležnost suda u Splitu.

 

ZAŠTITA AUTORSKIH PRAVA

Kupac/posjetitelj se obvezuje da neće neovlašteno umnožavati i/ili objavljivati bilo kakav materijal koji podliježe autorskom pravu ili drugim pravima intelektualnog vlasništva, bez izričitog odobrenja nositelja tih prava.

 

OPĆENITO

SINKROSFERA zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila. 

Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupnje.

U slučaju problema, molimo Vas da isti prijavite našem Kontakt centru (telefonom ili e-mail-om) kako bismo uklonili u najkraćem roku.