Zagreb

info@kolaci.hr

Zagreb

info@kolaci.hr

Prvi pretraživač za torte i kolače

Mnoštvo slastičarnica 

Dostava ili preuzimanje

Suhi miješani kolači

16,00 (120,55 kn)

Isporuka proizvoda moguća za 3 dana

Gumbeki, Husari, Išleri, Ivančice, Kiflice (vanili, orah, kokos, čoko), Kuglice od smokve, Londonac,  Lješnjak trokuti,  Medena srca, Medenjaci, Mini orahnjačice, Mini makovnjačice,  Oraščići, Padobranci,  Rafaelo kuglice, Rolada od čokolade i oraha, Rolada od kokosa, Rum kuglice, Splitske kocke, Šape,  Šeširi, Štaverka, Štefa šnjite (polumjeseci), Trokuti,  Voćne košarice, Zvjezdice sa pekmezom.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Slastičarnica
SKU 4927 Kategorije ,
Sljezova 24, Dubrava, , Zagreb, , Hrvatska - 10040

MIN. ukupna košarica od:

Kako funkcionira?

PROCES ONLINE NARUDŽBE

1.
Stranica Proizvoda

Odabrati opcije i kliknuti na "Dodaj u košaricu"

2.
Stranica Košarice

Pregledajte dodane proizvode i ako je to sve, klik na "Idi na Blagajnu"

3.
Stranica Blagajne

UNESITE VAŠE: 1.kontakt podatke, 2.adresu za dostavu (opcionalno), 3.željeni datum i vrijeme isporuke, 4.pitanja ili napomene ako ih imate, 4.metodu isporuke (DOSTAVA ili PREUZIMANJE). VIDLJIVI ĆE BITI PODACI: 1.mogućnost dostave na Vašu adresu, 2.mogući datumi i termini dostave na Vašu adresu, 3.cijena dostave na Vašu adresu. KLIKNITE NA gumb "Naruči"

4.
Potvrda narudžbe

Vaša narudžba na kolaci.hr će biti automatski poslana određenoj Slastičarnici po ponudi putem 3 kanala istovremeno: 1.Email, 2.SMS, 3.Telefonski auto poziv. Djelatnik Slastičarnice će Vas u najkraćem roku kontaktirati telefonski ili emailom, kako bi POTVRDIO vašu narudžbu i za dodatna vaša pitanja.

5.
Isporuka i plaćanje narudžbe

Narudžba će biti isporučena na Vašu adresu dostavnom službom Slastičarnice ili ćete preuzeti u Slastičarnici, ovisno o mogućnostima, te ćete plaćanje izvršiti prilikom same isporuke. Ako niste u mogućnosti biti prisutni na mjestu isporuke , možete platiti i putem bankovne transakcije, osivno o Vašem dogovoru sa Slastičarnicom.

6.
Vaša ocjena

Nakon isporuke na email ćete dobiti kratki formular za predaju recenzije, tj. vašeg zadovoljstva s narudžbom. Predana ocjena će biti vidljiva na stranicama proizvoda kolaci.hr

help

Ako imate PITANJA PRIJE NARUDŽBE možete se javiti INFO podršci KOLACI.HR na 099 694 5224

Težina 1 kg
Količina

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Suhi miješani kolači”
No more offers for this product!